Los Angelesben télen sincsenek nagy hidegek, de azért nem tesz jót az embernek, ha nyirkos ruhában mászkál. Pontosan ezért állt meg egy férfi, amikor azt látta, hogy egy hatvanas éveiben járó asszony nekiállt levetkőzni, miután összepisilte magát a nyílt utcán.
Odament hozzá, hogy segítsen, és felajánlotta a nőnek, hogy vesz neki új, száraz ruhákat. A nő azonban telhetetlennek bizonyult: miközben a férfi társával együtt azt fontolgatta, hol és mit vásároljanak, beugrott a szamaritánus kisteherautójába, és elhajtott vele.
Mint később kiderült, a megkárosított férfi és a ruha nélküli autótolvaj valamilyen fokon ismerték egymást. A nő a rendőrség számára sem volt idegen, így a nyomozás komoly sikerrel kecsegtetett, ám a végkifejletről nincsenek pontos információink. 
A meztelen teherautós tolvaj nem ismeretlen fogalom a bizarr rendőrségi aktákban. Másfél évvel ezelőtt egy pénteki napon, július 13-án texasi férfi egy szál pokrócba öltözve, nyitás előtt hajtott be pick-upjával egy sportboltba, ahol mindenre kiterjedően felöltözött. Távozni viszont már nem volt ideje: a rendőrök még ott, az üzletben letartóztatták a kábítószer hatása alatt cselekvő férfit.
Egy évvel korábban egy szintén alulöltözött hölgy keveredett teherautó-lopási ügybe, csakhogy itt nem kisteherautóról, hanem egy trélerről volt szó: éppen el akarták vontatni tilosban parkoló autóját, amikor a nő beugrott a teherautó volánja mögé, és elszáguldott. Az egy szál bugyiban és trikóban menekülő asszony vesszőfutásának utolsó pillanatait az alábbi képkockák rögzítették: nem csodálkozunk azon, hogy egy olyan nőt, aki szemrebbenés nélkül kimászik egy mozgó teherjármű ablakán, csak három rendőr tud leteperni a végén…
Kedvenc furgontolvaj-sztorink mégis idei: egy mindenórás kismama kötött el társaival együtt egy kisteherautót, majd amikor összetörték azt, annak rendje és módja szerint be is indult a szülés, így a meggondolatlan autótolvaj bilincsben hozta világra gyermekét.