Január 27-én, hétfő reggel egy ezüstszínű Toyota szedán hajtott neki egy philadelphiai (New Jersey állam, USA) étterem homlokzatának. Szemtanúk állítása szerint a vezető az ütközést követően kiszállt, letépte magáról ruháját, és bizarr táncba kezdett. 
Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, a sofőr már ismét a kocsiban ült – alighanem azért, mert olyan részeg volt, hogy nem tudott megállni a lábán. 
Amint később kiderült, a 34 éves Vincent Wade korábban már háromszor kapott büntetést ittas vezetés miatt: az első, 1999-es ügyben rá kirótt, 350 dolláros bírságot a mai napig nem fizette be, 2002-ben ismét elkapták, ám akkor eljárásbeli hiba miatt ejtették az ügyét, a legutóbbi, 2012-es eset tárgyalása pedig idén februárra volt kitűzve. Emellett 2006-ban két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott bántalmazás miatt, 2013-ban rendzavarás és engedély nélküli fegyverviselés volt ellene a vád. 
Mindezt a tetszetős bűnlajstromot most egy merőben új műfajjal: a közszeméremsértéssel súlyosbította. 
Amint az alábbi videón is látható, Wade nem csinált titkot meztelenségéből, és bár férfiassága takarásban marad, a felvételt készítő szemtanú szerint egyértelműen örömöt szerzett magának – mindössze 120 méternyire egy általános iskolától. 
Az ügy furcsasága, hogy a rendőrség a nyilvánvaló körülmények ellenére csupán ittas vezetés miatt emelt vádat a férfi ellen. 
Az alábbi videó megtekintését munkahelyen, illetve nők, gyermekek jelenlétében nem ajánljuk.

Nézd meg ezt is! A videón üvöltő sofőr átélte milyen ha szembe jön a halál, de a vége mégis más! A végét LÁTNI KELL!

Meztelenül simogatta magát a baleset után 1