Sok részletet nem lehet tudni arról a balesetről, amiben egy 100 millió forintot érő Lamborghini Aventador tört rommá Kínában, a GTSpirit.com is leginkább csak a képeket hozta le, a pontos helyszín, az időpont és a körülmények egyelőre tisztázatlanok. 
A képekről arra lehet következtetni, hogy valószínűleg valamivel ütközött a 700 lóerős sportautó, és szó szerint ripityára tört az eleje, betört az ablaka, a hátsó kerék pedig természetellenes szögben áll. Állítólag a sofőr és utasa is sérülések nélkül hagyták el a járművet, bár elnézve a felvételeket, ezt nehéz elhinni.  
A Lamborghini Aventador kétüléses sportautót 2011. február 28-án mutatták be a Genfi Autószalonon. Elődjéhez, a 2001-2011 között gyártott Murciélagóhoz hasonlóan, az Aventadort is egy bika után keresztelték el. Aventador egy a Don Celestino Cuadri Vides istállójából származó bika volt, aki egy véres zaragozai viadalon híresült el.
A motorháza alatt V12-es 6,5 literes motor dorombol, ami kevesebb mint 3 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órára a bikát, végsebessége 350 kilométer/óra környékén van. A gyártó szerint 16 literes átlagfogyasztással lehet számolni 100 kilométeren, ha nem tapossuk tövig a gázpedált. Na igen…