Ken Block nem csigázza tovább a rajongókat, lerántotta a leplet legújabb téli játékszeréről, és biztosak lehetünk benne, hogy komoly tervei vannak a brutális Ford F-150 Raptorral, hiszen eddig sem kellett csalódnunk a világhírű drifterben.
A “RaptorTRAX” névre keresztelt modell – az alkotók ígérete szerint – a világ leggyorsabb ilyen stílusban megépített hófalója lesz, a képek pedig az első tesztelések alkalmával készültek. 
A 6,2 literes V8-as blokkal hajtott terepjárót a Ford Racing vette kezelésbe, ők készítették fel a hóban csapatásra. A rikító színekben pompázó hójárót számos kényelmi funkcióval is felvértezik: kerül rá snowboard-tartó, csúcstechnológiájú világítástechnika, külső hangszórók külön erősítővel, valamint az utastérbe étel-ital tárolására alkalmas rekeszeket is beépítenek, amik akár hűtőszekrényként is funkcionálnak.
Ken Block hivatalos közleményben árulta el, hogy jövő télre tervezi a filmforgatást, ám a rajongók már néhány napon belül szemügyre vehetik a fenevadat, az amerikai Aspenben tartandó “Winter X-Gamesen” (extrémsport-bajnokság). 
Már egy rövid videó is megtalálható Instagram oldalán. Valami brutális a hanghatás, hallgassátok!
Nem ez az első próbálkozása a fenegyereknek.