A michigani rendőrséget szombaton délelőtt értesítették arról, hogy a Detroit melletti Dearborn Heights városában elloptak egy fekete színű pick-upot. 

Az egyik járőr hamarosan kiszúrta a forgalomban a kocsit, és utánaeredt. A tolvajok menekülőre vették a figurát, és amikor nem tudták lerázni a rendőrautót, rákanyarodtak egy osztott pályás főútra, és elkezdtek a menetiránnyal szemben száguldani. 
A sofőrnek ezzel nem csak a rendőröket, hanem saját magát is sikerült megzavarnia: nagyjából másfél kilométert mehetett, amikor elveszítette uralmát a jármű felett. Nekihajtott egy villanyoszlopnak, majd onnan lepattanva még összetört két parkoló autót, mielőtt megállt. 
Az alaposan megrongálódott kisteherautóból három utas – két férfi és egy nő – ugrott ki; őket rövid gyalogos üldözés után elfogták és letartóztatták. A pick-uphoz lépő rendőrök azonban egy negyedik utast is találtak a jármű szűk hátsó ülésén: egy előrehaladott állapotban lévő, várandós kismamát. 
Ezzel sem volt vége a meglepetéseknek: amint ugyanis a nő csuklójára kattant a bilincs, beindult a szülés, így a fiatalasszonyt a rendőrség helyett egy kórházba szállították. 
Arról nincsenek hírek, hogy rendben lezajlott-e a szülés. Abban bízhatunk csupán, hogy élete első élménye nem bizonyult meghatározónak a csöppség számára.