Nem feltétlenül muszáj követnünk a Halálos iramban filmek divatját, és mindenféle szélesített, lekerekített, netán szögletes idomokkal, kályhacsöveket megszégyenítő kipufogóval, és “nitrósított” motorral felszerelni járgányunkat. Ha saját ízlésünkre akarjuk varázsolni autónkat, és szeretnénk kitűnni a tömegből, akkor a legjobb megoldás valami nem mindennapi festést vagy fóliázást választunk. 
Persze próbáljunk meg a jó ízlés határain belül lavírozni, de az is igaz, hogy ízlések és pofonok változóak, a cikk végén tudtok nyilatkozni, hogy nektek tetszik-e a babakék-rózsaszín Volkswagen Bora. 
A leginkább gyerekszobába illő németet, egy pekingi autópiacon kapták lencsevégre, amit nem kizárt, hogy csecsemők ihlettek, hiszen még a kalaptartón fürdőkádból szabadult kiskacsa figyel.  
Persze a dupla kipufogóvég, a lesötétített lámpák, és a méretes kerekek még sokat dobnak a látványon. Az biztos, hogy egyedi lett, kérdés, milyen áron…  
1998-ban mutatták be a Borát, amelyet összkerékhajtással és kombiként is gyártott a Volkswagen, de itthon elenyészően keveset találni belőlük. A Bora is illeszkedik a Volkswagen korábbi névadási gyakorlatába, egy száraz, hideg szélről nevezték el, amely az adriai térség lakóit gyötri lökéseivel. 
Nagyon ritka a Boráéhoz mérhető motorválaszék, a 75 lóerős 1,4-estől öt- és hathengeres benzinesekig volt minden, az 1,9 literes TDI-ket is ideértve. A két kis benzinesen kívül, az 1,9 literes TDI-ből fut a legtöbb a hazai utakon

Hogy tetszik ez a csoda?

  • Viccesnek vicces, de nem járnék vele27%
  • Minden rendben van vele, annyi, hogy lehetne több rózsaszín rajta :)22%
  • Áhh, ez nagyon mocsok. Nekem tetszik :D 18%
  • Jézus ereje!! 12%
  • Gyerekek ez vérgáz!11%
  • Juj de ronda10%

Hogy tetszik ez a csoda?