Megnézed a képet, és tudod, hogy aki az ülésen ült, halott. Ha egy kerítésléc hasítja át a fejtámlát, ez az első, legkézenfekvőbb gondolat. Mégis, főhősünk és utasa túlélte a balesetet!

Ráadásul súlyos sérülések nélkül, karcolásokkal megúszva. A sofőr elmondása szerint egy “kicsit” gyorsan hajtott a nedves aszfalton, és elvesztette uralmát a Nissan Sentra felett. Innen már csak emlékfoszlányai vannak, ami nem csoda, hiszen mielőtt autóba ült, azért felhajtott pár pohárral. De nem volt részeg, csak egy “kicsit” ivott. Talán az mentette meg az életét, hogy az átforduló autó hátulról  találta el a kerítést, ő pedig előrebukott fejjel lógott a biztonsági övén.

A részeg gyorshajtó, aki túlélte a lehetetlent 1

Nyilvánvaló, hogy egy ilyen eset után ezt a történetet diktálja a tudat. Nem mentem túl gyorsan, nem ittam túl sokat, pedig be kéne látni, hogy ilyen kifogás nem létezik. Ittál, és mentél mint a barom, most pedig örülhetsz, hogy senki sem halt meg. Ennyi. Ez a tanulság mindannyiunk számára, részegen ne kísértsük a sorsot! Az őrangyaloknál is van cigiszünet.

A részeg gyorshajtó, aki túlélte a lehetetlent 2

Az eset még tavaly történt az Egyesült Államokban. A Reddit.com oldalán találtunk rá, és úgy éreztük meg kell osztanunk veletek, mert lehet, hogy pont a képekre emlékezve tartatok majd vissza valakit attól, hogy ittasan volán mögé üljön! Osszátok meg!

Vezettél már ittasan?
Egy-két sör belefér!
1% ()
Soha, nem kísértem a sorsot
1% ()
Csak a büntetés tart vissza
1% ()
Németországban ihatsz sört, így én itthon is megteszem
1% ()