Tehetséges ukrán srácok elkészítették egyedi, tető nélküli autójukat, amihez különböző gyártmányok alkatrészeit használták fel. Első ránézésre nehezen lehet meghatározni, hogy milyen modellek elemeiből építették a robusztus aszfaltbetyárt, de a kivitelezés a képek alapján első osztályúnak tűnik.  
A szevasztopoli műhelynek nem ez az első munkája, de ezzel a Mercedes alvázra épült roadsterrel hívták fel magukra a legnagyobb figyelmet. Egyébként a motorház alatt szintén Mercedes gyártmány lapul, a levehető vászontető pedig a Fiat Barchettáról való.
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 3
Az alkatrészek nagy részét az internetről szerzik be, aztán úgy alakítják, hogy illeszkedjenek egymáshoz. Aktuális munkájukat teljesen a megrendelő elképzelései alapján valósítják meg, amiből mindegy mi sül ki, garantálják, hogy teljesen működőképes lesz. Az ár pedig a vásárló igényeitől függ. 
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 4
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 5
Házilag épített, szemet és fület gyönyörködtető sportautó nemrég hazánkban is készült, méghozzá egy vidéki család garázsában. Ellátogattunk hozzájuk, és egy pár perces videót készítettünk a Lotus Seven replikáról. Kattints és nézd meg!