Tehetséges ukrán srácok elkészítették egyedi, tető nélküli autójukat, amihez különböző gyártmányok alkatrészeit használták fel. Első ránézésre nehezen lehet meghatározni, hogy milyen modellek elemeiből építették a robusztus aszfaltbetyárt, de a kivitelezés a képek alapján első osztályúnak tűnik.  
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 1
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 2

Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából

Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 8
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 9
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 10
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 11
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 12
Fotó megosztása:
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 13
A szevasztopoli műhelynek nem ez az első munkája, de ezzel a Mercedes alvázra épült roadsterrel hívták fel magukra a legnagyobb figyelmet. Egyébként a motorház alatt szintén Mercedes gyártmány lapul, a levehető vászontető pedig a Fiat Barchettáról való.
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 14
Az alkatrészek nagy részét az internetről szerzik be, aztán úgy alakítják, hogy illeszkedjenek egymáshoz. Aktuális munkájukat teljesen a megrendelő elképzelései alapján valósítják meg, amiből mindegy mi sül ki, garantálják, hogy teljesen működőképes lesz. Az ár pedig a vásárló igényeitől függ. 
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 15
Szteroiddal hizlalt sportautó Ukrajnából 16
Házilag épített, szemet és fület gyönyörködtető sportautó nemrég hazánkban is készült, méghozzá egy vidéki család garázsában. Ellátogattunk hozzájuk, és egy pár perces videót készítettünk a Lotus Seven replikáról. Kattints és nézd meg!