Ha már garázsunkban áll álmaink autója, de egyszerűen nem bírjuk ki, hogy ne halljuk az öblösen gargarizáló V8-as hangját minden pillanatban, akkor nincs más dolgunk, mint felvenni azt a telefonunk, vagy MP3-lejátszónk segítségével, és vásárolni egy, a képen látható dokkolót, hogy akkor is megfelelő környezetből hallgassuk féltve dédelgetett autónk hangját, ha éppen nem a volán mögött ülünk.  
Természetesen az olasz iXoost cég által kínált dokkoló bármilyen zenét képes lejátszani, amit iPod vagy iPhone készülékünk támogat, viszont nem árt, ha bankszámlánkon jó sok nulla van az egyes után, mert az extravagáns, 4-szer 70 és 1-szer 140 wattos teljesítményű hangszórókkal szerelt készülék ára 5000 euróról (1,5 millió forint) indul. 
Így szól egy V8-as a nappaliban 3
Így szól egy V8-as a nappaliban 4
Elképesztő ára annak is köszönhető, hogy olyan Forma-1-es V8-as motorok átalakított alkatrészeiből készül az állítólag tökéletes hangzást kínáló szerkezet, mint például az 1978 Cosworth DFV, a 2006-os Renault RS26 vagy a 2007-es Ferrari 056. De a modenai cég kínál V10-es és V12-es változatokat is, amik Bugattik, Ferrarik és Lamborghinik mintájára készül.
Így szól egy V8-as a nappaliban 5
Így szól egy V8-as a nappaliban 6
Végül egy kis bemutató, mozgókép és hang formájában.