Egy kisvárosban bizarr vagy társadalmilag elítélt dolgot cselekedni nem szerencsés dolog. Mindezt a belvárosban, egy forgalmas szórakozóhellyel szemben tenni még nagyobb butaság. De ha közvetlenül a térfigyelő kamera alatt vétkezünk, hát azzal biztos, hogy kihívjuk magunk ellen a sorsot. 

Ezt mára alighanem megtanulta Hassan Butt (nyitóképünkön éppen a bíróságról jövet), az a 33 éves szakács, akit egy autóban vett filmre a közterületfelügyelet, amint éppen maszturbált. A kamerák kezelője hívta a rendőröket, akik – hiszen kisvárosról van szó – két percen belül a helyszínen voltak. Kiparancsolták a kocsiból a zavarban lévő férfit, aki bár először azt állította, csak vakaródzott (letolt nadrággal), a felvételeket visszanézve mindent bevallott. 
A karácsony körül, az észak-angliai Heaton városában történt ügyön nem rágódott sokáig a bíróság, néhány napon belül megszületett az ítélet. Ennek értelmében Butt 12 hónap próbaidőt kapott, valamint 100 fontnyi (36 000 Ft) eljárási illeték megfizetésére kötelezték. 
Ezzel azonban még nem volt vége megpróbáltatásainak: mivel nem volt engedélye, hogy vezesse az autót, amelyet egyébként egy barátjától kért kölcsön arra az estére, 110 font bírságot, valamint további 195 fontnyi eljárási illetéket (összesen 110 000 Ft) róttak ki rá. 
Az ominózus parkolónak az a fele, ahol az események történtek. Mindkét villanyoszlop tetején ott virít a kamera.

Az ominózus parkolónak az a fele, ahol az események történtek. Mindkét villanyoszlop tetején ott virít a kamera.

A kötelező felelősségbiztosítás nélküli autóvezetés miatt nyolc büntetőpontot is rávertek, ami a korábban begyűjtött pontokkal együtt pont elég volt ahhoz, hogy egy teljes évre elvegyék a jogosítványát. 
“Ügyfelem munka után szeretett volna harapni valamit, amikor felhívta a barátnője. Félreállt egy parkolóba, és a beszélgetés erotikus fordulatokat vett” – mondta a bíróságnak Butt ügyvédje, ám ezt a magyarázatot gyengének találták. 
A rendőrség egyébként a járművet lefoglalta, és mivel azt a mai napig nem adták vissza, Butt kénytelen volt kifizetni annak ellenértékét, ezer fontot (360 000 Ft) barátjának, akitől kölcsön kapta. 
A legrosszabb azonban az volt az egészben, próbálta meg utoljára jobb belátásra bírni a bíróságot az ügyvéd, hogy hajnalban haza kellett gyalogolnia, és mindent töredelmesen bevallani a feleségének…

Megosztom ezt az őrült sztorit :)