Malajziában a királyi család egyik tagja ezzel a rózsaszínre festett Lamborghini Aventadorral lepte meg magát, de az egyelőre titok, pontosan kié a 700 lóerős autó. Az egészen biztos, hogy örömét leli benne, hiszen a 6,5 literes V12-es motor kevesebb, mint 3 másodperc alatt lövi 100 km/órára az olasz bikát, és meg sem áll egészen 350 km/óráig.

A képeket a Keven Photography készítette.

Becsapós lehet, hogy királyi jelzővel látjuk el Malajzia vezetőjét, hiszen az ország államformája föderatív választói monarchia, azonban államfőjét, a Yang di-Pertuan Agongot, Malajzia királyának nevezik, aki a parlament és a kormány tanácsaival összhangban uralkodik. A Yang di-Pertuan Agongot 5 évente választják meg, az aktuális uralkodó Tuanku Abdul Halim.
Az uralkodót általában egy kék Bentley Continental Flying Spur, vagy a fekete Maybach 62 szállítja. Mindkét autó királyhoz méltó közlekedési eszköz.

A 2008-as Maybach 62-ben egy 6,0 literes V12-es motorral dolgozik, és az ára 400 ezer euró környékén mozog, ami mintegy 120 millió forint. Persze a királyi változat ennél biztosan jócskán drágább, a biztonsági csomagnak köszönhetően.

A 2012-es Bentley Continental Flying Spur alapára több, mint 110 millió forint. Motorháza alatt pedig 6,0 literes, W12-es, két turbóval lélegeztetett motor lapul, 600 lóerővel.