Oregon államot elkerülte az Észak-Amerikát sújtó, borzalmas hideg, de a fagypont körüli hőmérséklet sem éppen ideális a nekivetkőzésre. Azok persze, akik nyilvánosan szeretnének meztelenkedni, nem lehetnek finnyásak. 

Január első szombatján, egy oregoni autópályán kifogyott a benzin két hölgy autójából. Telefonon segítséget kértek, majd a leállósávban várták, hogy megérkezzen az üzemanyag. 
Ekkor odasétált hozzájuk egy mezítlábas, fiatal nő. Megállt az autó előtt, letolta a nadrágját, és vad táncba kezdett, majd hirtelen átszaladt a sztrádán, és eltűnt a túloldalon. 


A 61 éves sofőr és 53 éves utasa még fel sem ocsúdott meglepetéséből, amikor a nő váratlanul visszatért. Felugrott a kocsi motorháztetejére, és ott folytatta korábban félbehagyott mutatványát. Miközben a rémült hölgyek a rendőrséget hívták, fiatal támadójuk berúgta a szélvédőt, majd ismét elfutott. 
Harmadszor már bilincsben tért vissza: a 24 éves Victoria Dawn Lohmannt perceken belül elfogta a helyszínre érkező járőr – aligha volt nehéz azonosítani az autópályán rohangáló, félmeztelen nőt -, és miután letartóztatták, ellátták az arcán és lábfején elszenvedett vágásokat. 
A nőnél gyanús anyagot találtak. Ezt laboratóriumi elemzésre küldték – ha kábítószernek bizonyul, az magyarázatot adhat a bizarr viselkedésre, de biztos, hogy a helyzetét nem teszi könnyebbé.
Letolt nadrággal ugrált a szélvédőn 3

OSZD MEG ezt az őrült sztorit!

Mit tennél hasonló helyzetben?
Pánikba esnék
1% ()
Hívnám a rendőröket
1% ()
Kiszállnék és adnék neki
1% ()
Felvenném videóra
1% ()