A harmincéves Alberto Solis alighanem semmit nem érez az autók iránt. Ezt nem abból gondoljuk, hogy egy tizenhat éves Toyota szedánnal jár (járt), hanem abból, amit alkoholos bódulatában művelt. 

A kaliforniai fiatalember január elsején hajnalban, nyilván egy szilveszteri buliból hazafelé tartva veszítette el uralmát autója felett. Egy egyébként csendes, kertvárosi környéken nagy sebességgel nekihajtott a járdaszegélynek, felrepült a levegőbe, és egyenesen az utcán parkoló, makulátlan állapotú, 1966-os Ford Mustang tetején landolt. 
A két autót az ütközés ereje belökte egy ház előkertjébe, így ami esetleg megmaradt volna épen a Mustangból, az is megsemmisült az ütközés hatására. Az utca csendjét felverő baleset zajára odarohantak a szomszédok a füstölgő roncsokhoz. “Ott volt egymás tetején a két autó. A felsőben még bent ült a sofőr, illetve kiterülve feküdt a hátsó ülésen. Az egész autó bűzlött a piától” – mondta el Paul Spencer, aki a rendőrséget is riasztotta. 
Az autó tulajdonosa a baleset idején külföldön tartózkodott, így legalább rokonai kíméletesen oszthatták meg vele a szörnyű hírt.