Túl vagyunk a szilveszter éjszakán, ma már egész nap a 2014-es évet tapossuk, mi pedig azt kívánjuk neked, hogy végre vedd meg a netről kinézett, hónapok óta dédelgetett filléres álomautót, mert előbb, vagy utóbb veszett komoly vasat építesz belőle. Szívből reméljük, hogy 2014-ben lesz alkalmad eldobni a térképet, becsapni az ajtót, és nekivágni az útnak kikapcsolt telefonnal, addig menni míg az utolsó csepp üzemanyagot szippantja fel az AC pumpa és akkor érezd úgy, hogy megérkeztél. Bárhol legyen is az a hely.
Persze mindezek előtt még próbáljuk meg túlélni ezt a másnapot, amiben remek segítség lehet egy koffeinbomba, amit ha ilyen kávéfőzőből csapolhatnánk a pohárba biztos, hogy kevésbé fájna a fejünk. Hiszen ha egy V12-es blokkra emlékeztető több, mint 3 millió forintos gép van a konyhapultunkon, akkor biztos, hogy az élet naposabb oldalán tengődünk.
Összesen 500 darab készül az "Espresso Veloce Serie Titanio V12" névvel fémjelzett kávégépből, ami 10 800 euróba kerül. Az évekkel ezelőtti Forma-1-es motorok dizájnja ihlette az egyedi gépet, amiből V8-as változat is elérhető.

Összesen 500 darab készül az “Espresso Veloce Serie Titanio V12” névvel fémjelzett kávégépből, ami 10 800 euróba kerül. Az évekkel ezelőtti Forma-1-es motorok dizájnja ihlette az egyedi gépet, amiből V8-as változat is elérhető.

V12-es kávéfőző, ami elűzi a másnapot 3
V12-es kávéfőző, ami elűzi a másnapot 4
V12-es kávéfőző, ami elűzi a másnapot 5
V12-es kávéfőző, ami elűzi a másnapot 6