A Ferrari történetének első hibrid utcai autójaként debütált idén a sokáig csak F150 néven emlegetett autó. A 6,3 literes V12-es belső égésű motor eleve rekord magas, 800 lóerős teljesítményre képes (9250/perc fordulatszámon), ám ezt még további 163-mal egészíti ki egy villanymotor, így összesen 963 lóerővel gazdálkodhat a LaFerrari szerencsés vezetője. 
Álló helyzetből százra kevesebb mint 3, kétszázra kevesebb mint 7, háromszázra 15 másodperc alatt gyorsul. A végsebessége több, mint 350 kilométer/óra. Fékjei sem akármilyenek: elöl 398, hátul 380 milliméteres féktárcsák lassítják. A Ferrari tervei szerint 499 darab készül a LaFerrariból, ami 1,3 millió euróba (385 millió forint) kerül.
Két szuper Ferrari egy helyen 3
Az olaszok állítása szerint az autók kivétel nélkül el fognak készülni egy-két éven belül, és az összes megrendelő a garázsában tudhatja a különleges Ferrarit, amiből már a tervezett darabszám egytől egyig elkelt. 
Hol máshol bukkantak volna fel az első példányok, mint Monacóban, egy fekete és egy klasszikus piros formájában. A képeket Melanie Meder készítette.
Két szuper Ferrari egy helyen 4
Két szuper Ferrari egy helyen 5