Csúnyán kiégett egy Lamborghini Aventador szombaton Olaszországban, ahol egy gyári tesztpilóta végezte ki az autót, a sofőr és utasa is súlyos sérüléseket szenvedett. 
A baleset december 21-én történt a reggeli órákban, Modena városától és a Lamborghini gyártól nem messze. A 24 éves tesztpilóta, Flavio Pierleoni – aki korábban Ferrari és Lamborghini márkakupákban is versenyzett -, gyakran kapott meghívást az olasz istállókhoz modelljeik tesztelésére. Az Aventador másik utasa a 48 esztendős Daniele Valestri volt, a Pit Lane nevű luxusautó-kölcsönző igazgatója, aki az elégett Lamborghini tulajdonosa lett volna.
Ezúttal sajnos a 6,5 literes, V12-es 700 lóerős, narancssárga bika legyőzte az olasz torreádort, aki nagy sebességnél vesztette el az irányítást a sportautó felett és lesodródott az útról, majd az árokba csapódva kigyulladt. Néhány szemtanú elmondása szerint a két férfit egy közeli ecetgyár vezetője mentette ki az égő roncsok közül, akiket súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.
Elégett a Lamborghini, és majdnem az utasok is 3
Flavio Pierleoni egy nappal a tragédia előtt tett közzé egy képet a Lamborghiniről az egyik közösségi oldalon, állítólag egy hete még a Ferrari F12 Berlinettát hajtotta.