Ma a kátyúk és az útjavítás szellemében telik a nap, aktuális téma ahogy egyre haladunk előre a télben. Erdős kolléga jóvoltából már kaptunk egy komoly adag érthetetlen útfelújítást, ezt a vonalat követi a következő post is, szintén az orosz melósokkal a középpontban!

Sokat bosszankodunk a hazai útviszonyok miatt, néha úgy tűnik a kátyúk számát tekintve tényleg nagyhatalommá válunk lassan. Pedig a helyzet korántsem annyira szörnyű, mint tőlünk keletre, ahol a tengelytörő krátereket hirtelen jött, néha  teljesen érthetetlen ötletekkel próbálják orvosolni.

Nincs rá keret! Mondanák a helyi szakértők, de a következő képsorokat látva itt nem csak a szűk büdzsé szab gátat a megfelelő javításnak, a hozzáértés hiánya, és a rosszkor, rossz módszerekkel végzett, felesleges munka ugyanolyan kerékkötője a fejlődésnek.

Első nagyobb lélegzetvételű gyűjteményünkben akad minden, ami felbosszanthatja az egyszeri autóst, érdemes végignézni!


Baltával zebrát verő brigád. Ez inkább egy művészeti előadásnak tűnik, mint normális munkavégzésnek, a kivezényelt melósok kis baltával kopácsolják a gyalogosátkelő felfestését. Szinte hipnotikus erejű videó, csak erős idegzetűeknek!


Tánclépések útjavító módra. A videón szereplő munkások ez esetben tényleg áldozatnak tekinthetőek, a feladat adott volt, de megfelelő eszközök híján csak egy kis pingvintánccal tudták tömöríteni a kátyúkba tömött friss aszfaltot.