Annyi borzasztó autóreplikába szaladhatunk bele böngészés közben, hogy már féltve kattintok az olyan cikkekre, amik másolatokat takarnak, de a kíváncsiság nagy hajtóerő, így mégiscsak megnézem őket. Most is belefutottam egybe, de szerencsére kellemes csalódás ért.
Az autó alapja ezúttal nem egy darab vasból van kikalapálva, hanem egy valódi Lamborghini Murcielago adja a donort, amit a mindössze 20 példányban gyártott Reventón karosszéria elemeivel dobtak fel (szóval nem a szó hagyományos értelmében replika), és az Egyesült Államok Légerejének jelzéseivel láttak el. A vadászgépek színére festett sportautó még egy sugárhajtóműre emlékeztető “kipufogót” is kapott, ami csak dizájn célokat szolgál, a motorháza alatt a jól ismert tizenkét hengeres, 6,5 literes motor dübörög 640 lóerős teljesítménnyel. A százas sprintet 3,4 másodperces tudja le, és meg sem áll 320 kilométer/óráig.
Lamborghiniből vadászrepülő 3
Ha már lúd legyen kövér alapon, a sofőr is vadászpilóta felszerelésben vezeti az autót, még sisak is dukál a jelmezhez. Így kell az ilyet stílusosan csinálni. 
Az F22-raptor vadászgép ihletésű Reventon.

Az F22-raptor vadászgép ihletésű Reventon.

A videón látszik, hogy több, egyedi olasz bika is tiszteltét tette a vélhetően márkatalálkozón, amit a rendszámból és a háttérben zajló beszélgetésekből ítélve az USA-ban tartottak meg. Amikor elindulnak a háttérben jól kivehető egy teljesen króm Lamborghini.