Rengeteg televíziós sorozat van, amiben a főszerepet járművekre osztották ki, és olyan festést találtak ki nekik, amit akkor is felismerünk, ha az utcán látunk hasonló színre pingált kocsit, legyen az bármilyen gyártmány. Remek példa a Hazárd megye lordjaiból ismert Lee tábornok, amelyet egy 1969-es Dodge Charger formált meg, narancssárgás színere festve, nagy 01-el az oldalán.
Ha ezt a szín- és számkombinációt látjuk valamilyen közlekedési eszközön, tuti, hogy az amerikai sorozat fog eszünkbe jutni rögtön. Mindegy, hogy Fiat 500-as, Citroën BX, Reliant Robin vagy Vespa.
De végül is amiért ez a cikk született, az egy másik Reliant Robin háromkerekű apróság, a Szupercsapat GMC Vandura akcióbuszának mintájára színezve. A Robinokat – pontosabban a második generációt – 1989-ben kezdte el sorozatban árusítani a brit Reliant, és a képen látható formában (persze nem ezzel az egyedi átalakítással) árulták egészen 2001-ig, amikor is megszüntették a fura, 850 köbcentis kisautó gyártását. 
A mókás optikázást elkövető somertoni angol fiatalok, nem szeretnék maguknak megtartani a vagány háromkerekűt, ezért áruba bocsátották a járgányt az eBay-en, amit bárki megvehet 500 font (178 000 forint) ellenében. Itt meg tudjátok nézni, vagy akár meg is tudjátok vásárolni, ha úgy tetszik.

Szupercsapat vagy Hazárd megye lordjai?

  • Lee tábornok a király!
    67% (2)
  • A GMC mindent visz!
    0% ()
  • Inkább K.I.T.T.
    33% (1)