Ritkán látni Honda Insightot több mint 305 kilométer/órás sebességgel száguldani (inkább soha), de úgy tűnik, ennek az átalakított példánynak sajnos ez volt az utolsó útja. Megrázó képsorok következnek.
A brutális baleset Dél-Kaliforniában történt a kiszáradt El Mirage tónál, mikor a brutálisan erős Honda pilótája, Brian Gillespie elvesztette az irányítást az autó fölött. Hihetetlen, de a sofőr karcolásokkal megúszta a halálpörgést. 
300 km/óránál tört ripityára a Honda 1
300 km/óránál tört ripityára a Honda 2

300 km/óránál tört ripityára a Honda

300 km/óránál tört ripityára a Honda

300 km/óránál tört ripityára a Honda 6
300 km/óránál tört ripityára a Honda 7
300 km/óránál tört ripityára a Honda 8
Fotó megosztása:
300 km/óránál tört ripityára a Honda 9
300 km/óránál tört ripityára a Honda 10
Sokáig kerestem, de sehol nem találtam meg a nem mindennapi Insight technikai adatait, ha valaki esetleg tud információval szolgálni, az ossza meg velünk! Annyit sikerült kideríteni, hogy az amerikai Hasport Performance alakította át az autót, akik kizárólag japán autók, de főleg Hondák tuningolására specializálódtak.
300 km/óránál tört ripityára a Honda 11
A Honda hibrid autójának első generációját 1999 és 2006 között gyártották, de a videóban szereplő járgányban tuti, hogy nem az eredeti, 13 lóerős elektromotorral megtámogatott 65 lóerős benzinmotor van, és ha jól hallottam, az ötsebességes, fokozatmentes CVT váltót is száműzték az autóból. Valószínűleg a gyárilag megadott 4,4 literes átlagfogyasztás is jóval többre jön ki 100 kilométeren ilyen használat mellett.