Igényes autóreplikát készíteni nem könnyű, de ha mégis sikerül, nagyon kell vigyázni nehogy hamisítás gyanújába keveredjünk, mert volt már rá számos példa, hogy rendőrök csaptak le az ilyen autókra. A francia művésznek viszont ettől nem kell tartania, ugyanis kartondobozból készített Ferrarija senkiből nem fog ellenérzést kiváltani. 
A papírból megépített Testarossa bizony még mozogni is tud, egy egészen kifinomult módszer segítségével, Benedetto Bufalino a saját kisautójára méretezte az olasz álomparipát. Szóval ha kedve támad krúzolni a városban a tűzpiros Ferrarival, csak beöltözteti autóját és már indulhat is. 
A művész minden apró részletre figyelt: a Ferrari-piros festés, és az ágaskodó lovat ábrázoló logó is megtalálható a karton-kasztnin, a dupla kipufogót pedig alufóliával tekerte be. Az első szélvédő és az oldalablakok helyét kivágta, így tökéletes a panoráma. Egészen biztos nagy meglepetést okoz Bufalino Ferrarija a forgalomban, és ha netán egy elbambuló sofőr véletlenül nekikoccan, nem kell félni a súlyos összegekbe kerülő javítástól, elég hozzá némi ragasztó és kartondoboz.
A francia úriembernek nem ez volt az első munkája, amit autókkal követett el, készített ő már rendőrautóból csirkeólat, daruval magasba emelt lakókocsit, felfordított kocsiból növénykertet, és még hasonló mókás dolgokat, amik az embereknek kellemes mosolyra húzza a száját. Ezeket mind megnézhetitek a galériában, ha rákattintotok a képekre.