Az idei Miss Universe szépségkirálynő választás éppen most zajlik Moszkvában, és a világ minden tájáról érkező gyönyörű lányoknak, bizony igen csak kemény megmérettetésben kellett megküzdeniük a gravitációval. A Moszkvai Nemzetközi Versenypályán, az orosz Alexey Karachev mellé ültették be őket, egy Mercedes-Benz SLS AMG-be. 
A lányoknak sok esetben nem volt természetese a mosolyuk, mikor úgy igazán odatette magát a több, mint 570 lóerős autó, de még a pokoli futam közben is többször ellenőrizték, hogy tökéletes-e a smink és a haj.
Te beültél volna az élménykörre?
Eredmény

survey software

Alexey Karachev Formula-3-as pilóta, nem volt megszeppenve a hölgyek társaságában, szépen elkente a száját az SLS-nek. Az autó közepén – de az utasok előtt – elhelyezett 6,2 literes motorja 571 lóerős. A V8-as maximális nyomatéka 650 Nm. Ez az erő a főtengelyről előbb egy karbon csőbe fut, ez vezeti a hátsó tengelynél elhelyezett hétfokozatú sebességváltóba. 
Még a legszebb lányoknak is torzul az arca 1
Még a legszebb lányoknak is torzul az arca 2

Még a legszebb lányoknak is torzul az arca

Még a legszebb lányoknak is torzul az arca

Még a legszebb lányoknak is torzul az arca 7
Még a legszebb lányoknak is torzul az arca 8
Még a legszebb lányoknak is torzul az arca 9
Még a legszebb lányoknak is torzul az arca 10
Fotó megosztása:
Még a legszebb lányoknak is torzul az arca 11
A sebességváltó a Mercedes történetének első duplakuplungos automatája, működhet önállóan, de a vezető a kormány mögötti fülekkel is kapcsolgathat. Rajtprogramot is rejtettek bele, így csak tövig kell nyomni a gázt és bárki kipróbálhatja a gyár által megadott 3,8 másodperces sprintidőt. Ennél jobbat még az SLS AMG Black Series sem tud.
Még a legszebb lányoknak is torzul az arca 12
Az autó egyik érdekessége a végsebessége: ez ugyanis az első AMG modell, amelyikben nincs sebességkorlátozás. A többi AMG modell hivatalosan nem megy gyorsabban, mint 250 km/óra. Ha valaki többet akar, megkapja, ám nemcsak a feloldásért járó pluszpénzt kell kifizetnie, hanem részt kell vennie az AMG vezetéstechnikai tréningjén is. Az SLS-sel viszont egyből belépőt nyerünk a 300-asok klubjába, a kétüléses gép 317 kilométer/órára képes.
Még a legszebb lányoknak is torzul az arca 13