Lamborghinit vásárolni nem éppen a “szétnézek a használtautó-piacon, mi a kínálat” kategória. Egyrészt azért, mert legtöbbünk nem tudja megfizetni, másrészt ha már az olasz sportautóra esett a választás, nem biztos, hogy használtat szeretnénk. Pláne igaz ez azokra a modellekre, amik limitált példányszámban készültek el. 
Ilyen a Lamborghini Reventon és a Reventon Roadster is, míg előbbiből 20, a nyitott tetős változatból csupán 15 darab készült, az áruk pedig 350 millió forint környékén volt. Tizenkét hengeres, 6,5 literes motor dorombol a vászontetős szupersportkocsiban, legalább 640 lóerős teljesítménnyel. Ezzel a zárthoz hasonlóan tudja a rakétaszerű 3,4 másodperces 0-100 kilométer/órás sprintidőt. A végsebessége is inkább légi járművekre emlékeztető 320 km/óra. 
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 1
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 2

Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak!

Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak!

Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 9
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 10
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 11
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 12
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 13
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 14
Fotó megosztása:
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 15
Abszolút az a kategória, amit csak akkor tudnánk megkaparintani, ha megfelelő család gyermekeként reinkarnálódunk. Ennél fogva egyesek, ha nincs ló, jó a szamár is alapon megpróbálják saját maguknak megépíteni álmaik autóját, esetünkben a Reventon Roadster replikáját.
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 16
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 17
A képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem ez a legszörnyűbb Lambó másolat, amit eddig láttunk. Az acél vázra üvegszálas karosszériát feszítettek, ami még az illesztéseknél is rendben van. Arról egyelőre nem derült ki információ, hogy a gépháztető alatt több mint 600 lóerős motor csücsül-e, vagy csak ezres szívó. Amint további híreket kiderítünk az ügyes másolatról, frissítjük a cikket. Azt azonban csak remélni tudom, hogy nem autóhamisítókról van szó. 
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 18
Lamborghinit akarsz? Csinálj magadnak! 19