A montanai Four Corners igazi isten háta mögötti hely. A hatalmas, ritkán lakott állam délnyugati csücskében lévő, nem egészen kétezer lakosú település első pillantásra olyan, mintha egy westernfilmbeli kisvárost ültettek volna át a XXI. századba. Létezésének egyetlen oka, hogy itt keresztezi egymást két főút: alighanem rengeteg minden átutazik itt, kivéve a változatosságot. 

Nem csoda, hogy az itt élő fiatalok minden alkalmat megragadnak, hogy úgy érezzék, élnek. Itt nincsenek visszafogott bulik, és ha mulatnak, az mulatva van. 
Így történhetett, hogy amikor a helyi rendőr a két főút egyikén járőrözve egy kígyózva közlekedő kocsira lett figyelmes, a szeme sem rebbent: pontosan tudta, miről van szó. Legalábbis először azt hitte… 
Az ugyanis egy dolog, hogy a volán mögött ülő, 22 éves hölgyből, bizonyos Alexis Kristine Cooperből tömény piaszag áradt – a későbbi vérvizsgálat szerint négy-öt egységnyi alkoholt fogyaszthatott -, a hátsó ülésen azonban a rendőri igazoltatásról tudomást sem véve, vadul szeretkezett egy párocska. 
Hátul szexeltek, míg részeg barátjuk vezetett 2
A rendőr bizonyára szeretett volna nem tudomást venni az akcióról, de nem tehette: Montanában ugyanis hátul is kötelező a biztonsági öv használata, márpedig az utasok ezt elmulasztották, így gyorsan még egy kihágással gyarapodott Cooper kisasszony bűnlajstroma. És ez még csak a kezdet volt, hiszen az autó forgalmija lejárt, a hölgy jogosítványa nem volt érvényes Montanában, valamint nyitott alkoholos üveget találtak az autóban. 
A vezető az éjszakát a helyi fogdában töltötte, majd reggel szabadon engedték. A legfontosabbakra azonban nem derült fény: egyrészt, hogy miért vállalta az autóvezető szerepét, és másrészt, hogy hogyan sikerült vasárnap este fél tízre ilyen alaposan szétcsúsznia a társaságnak.
Szex a hátsó ülésen? Ilyen veszély nem fenyeget a Porsche 911-ben. Az idén ötvenéves legendáról multimédiás összeállítással emlékezünk meg.