A montanai Four Corners igazi isten háta mögötti hely. A hatalmas, ritkán lakott állam délnyugati csücskében lévő, nem egészen kétezer lakosú település első pillantásra olyan, mintha egy westernfilmbeli kisvárost ültettek volna át a XXI. századba. Létezésének egyetlen oka, hogy itt keresztezi egymást két főút: alighanem rengeteg minden átutazik itt, kivéve a változatosságot. 

Nem csoda, hogy az itt élő fiatalok minden alkalmat megragadnak, hogy úgy érezzék, élnek. Itt nincsenek visszafogott bulik, és ha mulatnak, az mulatva van. 
Így történhetett, hogy amikor a helyi rendőr a két főút egyikén járőrözve egy kígyózva közlekedő kocsira lett figyelmes, a szeme sem rebbent: pontosan tudta, miről van szó. Legalábbis először azt hitte… 
Az ugyanis egy dolog, hogy a volán mögött ülő, 22 éves hölgyből, bizonyos Alexis Kristine Cooperből tömény piaszag áradt – a későbbi vérvizsgálat szerint négy-öt egységnyi alkoholt fogyaszthatott -, a hátsó ülésen azonban a rendőri igazoltatásról tudomást sem véve, vadul szeretkezett egy párocska. 
Alexis Kristine Cooper egy, másik élethelyzetben
Alexis Kristine Cooper egy, másik élethelyzetben

Hátul szexeltek, míg részeg barátjuk vezetett

Alexis Kristine Cooper egy, másik élethelyzetben
Hátul szexeltek, míg részeg barátjuk vezetett 7
Hátul szexeltek, míg részeg barátjuk vezetett 8
Fotó megosztása:
Hátul szexeltek, míg részeg barátjuk vezetett 9
A rendőr bizonyára szeretett volna nem tudomást venni az akcióról, de nem tehette: Montanában ugyanis hátul is kötelező a biztonsági öv használata, márpedig az utasok ezt elmulasztották, így gyorsan még egy kihágással gyarapodott Cooper kisasszony bűnlajstroma. És ez még csak a kezdet volt, hiszen az autó forgalmija lejárt, a hölgy jogosítványa nem volt érvényes Montanában, valamint nyitott alkoholos üveget találtak az autóban. 
A vezető az éjszakát a helyi fogdában töltötte, majd reggel szabadon engedték. A legfontosabbakra azonban nem derült fény: egyrészt, hogy miért vállalta az autóvezető szerepét, és másrészt, hogy hogyan sikerült vasárnap este fél tízre ilyen alaposan szétcsúsznia a társaságnak.
Szex a hátsó ülésen? Ilyen veszély nem fenyeget a Porsche 911-ben. Az idén ötvenéves legendáról multimédiás összeállítással emlékezünk meg.