Mostanában egyre több a bátor donorjelölt a világon, akik végül kórházi ágyban fognak kikötni, és ez a jobbik eset. Nemrég láthattuk, ahogyan a Yamaha R1 sportmotor 300 kilométer/órával száguldva sem éri utol a Mercedes SL63 AMG-t, most pedig itt van az újabb videó, amiben szintén német a főszereplő. 
A V10-es Audi R8 hajszol bele két motorost a versengésbe, akiket nem kell sokáig noszogatni. 
Brazília egyik zsúfolt autópályáján történt az eszement száguldás, ahol az R8-as vezetője zokon vette, hogy ráelőzött először a  Suzuki GSXR 1000, aztán pedig a Kawasaki Ninja ZX 10R. Rögtön vérszemet kapott az autós, és a motorosok után eresztette a több mint 500 lóerőt, ami az 5,7 literes blokkból kiszabadult. Az 1000 köbcentis Suzuki 185 lóerős, a Ninja ZX 10R pedig 210. Az erőviszonyok az eltérő súlynak köszönhetően ezúttal is kiegyenlítettek voltak, de ismét a négy kerék tűnt jobbnak a kettővel szemben.
Jól egymásra találtak így hárman, és büszkén veregették meg gondolatban egymás hátát, hogy mennyire jót versenyeztek. Kizárólag a szerencsének köszönhetik, hogy nem lett tragédia a “kinek van hosszabb szerszáma” versengésből.