Koszos az autód? Használd ki! 1
Koszos az autód? Használd ki! 2

Koszos az autód? Használd ki!

Koszos az autód? Használd ki!

Koszos az autód? Használd ki! 16
Koszos az autód? Használd ki! 17
Koszos az autód? Használd ki! 18
Koszos az autód? Használd ki! 19
Koszos az autód? Használd ki! 20
Koszos az autód? Használd ki! 21
Koszos az autód? Használd ki! 22
Koszos az autód? Használd ki! 23
Koszos az autód? Használd ki! 24
Koszos az autód? Használd ki! 25
Koszos az autód? Használd ki! 26
Koszos az autód? Használd ki! 27
Koszos az autód? Használd ki! 28
Fotó megosztása:

Koszos az autód? Használd ki! 29

 

 

Biztos rajzolt már mindenki a karosszéria színét elfedő szürke mocsokba jóízű vigyort, vagy “mossad le” és “koszos” feliratokat. Ezek az alkotások egytől egyig tiszavirág életűek, mert egy röpke zápor és azonnal lefolyik az alkotásunk a földre, de ettől függetlenül én bírom az ilyesmit, még akkor is ha a saját autómra pingálja fel valaki a parkolóban.
Az azerbajdzsáni Raphael Veisov is azok közzé tartozik, akik imádnak autókra rajzolni, csak egy hangyányit magasabb szinten műveli ezt az egészet, mint mondjuk mi tennék egy bormámoros hajnalon, hazafelé baktatva.
Koszos az autód? Használd ki! 30
Veisov kizárólag az ujja és ecsetek segítségével munkálkodik, nagyon ügyelve arra, hogy még véletlenül de ejtsen kárt az autók fényezésében. Az mondjuk rejtély hogyan dolgozik , hogy csak véletlenszerűen kiszúrja az utcán a piszkos autókat és elkezd művészkedni? Esetleg előre lehet vele egyeztetni mondjuk e-mailen, hogy “a bevásárlóközpont parkolójában lesz a kocsim, ha arra jársz dolgozhatsz rajta bátran”, vagy nem tudom.
Koszos az autód? Használd ki! 31
Koszos az autód? Használd ki! 32
Viszont miután befejezte a fiatal művész a munkát, nem árt azonnal fotót vagy videót készíteni, mert elég egy nagyobb pocsolya, vagy hirtelen jött zivatar és azonnal semmivé foszlik a gyönyörű alkotás.
Koszos az autód? Használd ki! 33
Raphael Veisov viszont nem az első akit megihletett a művészet ezen ága, van az Egyesült Államokban is egy férfi, aki professzionális szintre emelte a koszba-rajzolást.
Koszos az autód? Használd ki! 34
Koszos az autód? Használd ki! 35
Koszos az autód? Használd ki! 36
Koszos az autód? Használd ki! 37
Scott Wade-nek elég volt pihent aggyal félsivatagos, keményen poros útszakasz mellett lakni, és máris bekerülhetett az esti bulvárműsorba, fel a videómegosztókra, és az autók szélvédője okán, ide hozzánk a Vezess.hu-ra.
Koszos az autód? Használd ki! 38