Gyapjúval még a prémium kárpitos műhelyekben is ritkán dolgoznak, nemhogy a sarki karosszériásnál – és főleg nem úgy, ha azt még eredeti tulajdonosa viseli. 

A Nortown Collision & Glass Co. dolgozói nyelni sem tudtak a megdöbbenéstől, amikor kedden déltájban berobogott a műhelybe egy birka. Az állat össze-vissza rohangált, szemlátomást próbált kijutni a zárt térből, de túlságosan zavart volt. Mindennek nekiment, felborogatta a gépeket, szerszámokat. 
Birka randalírozott az autószerelő műhelyben 1
Időközben a rendőrség is befutott: egy járókelő riasztotta őket, miután látta az utcáról a műhelybe beszaladó állatot. A dolgozók és a rendőrök közös erővel végül sarokba szorították és megfogták a rémült állatot. Fülében tetoválás, hátán festékjel volt, minden bizonnyal vágásra érkezett a városba, de valamilyen módon megszökött a teherautóról. 
A műhely dolgozói azonban úgy döntöttek, ha egyszer megszökött, megérdemli az életet, és a vágóhíd helyett egy állatmentő szolgálatot hívtak fel. Ők átvették az állatot, és most gondos, szerető gazdikat keresnek neki. 
“Harmadik generáció óta a családunké ez a műhely. 1948 óta járt már nálunk minden, rablótól a madarakig, kutyáktól a macskákig, de birka még nem”‘ – mondta a tulajdonos unokája, a felvételeket készítő Allen Oleszko.