Nem szeretem erősíteni a sztereotípiákat, de sajnos vannak olyan helyzetek, amik mégis arra adnak okot, hogy elhiggyük ezeket az örökérvényű igazságokat. Ilyen például a VitalyzdTv néven tevékenykedő átverő csapat, akik ezúttal hölgyeket csaltak csapdába (pontosabb csak egy darab hölgyet). 
Az átverést elkövető fiatal férfi leszólít egy csinos lányt az utcán és megpróbálja randira hívni, aki bizony úgy pattintja le a srácot, mint jegesmedve a kólás kupakot. Ezután a csalódott hódító, a nő szeme láttára beszáll autójába, egy fekete Lamborghini Gallardo kabrióba, és hirtelen meglepő dolog történik…
Ahogy a kisasszony megtudta, hogy az autó a zöld inges úriemberé, azonnal megváltozott a hozzáállása, és mégis le szeretett volna menni a randira. A srác azonban ezután ügyesen lekoppintotta, és azt mondta, hogy “Nem kedveli az aranyásókat (gold diggers)”. Ezt a kifejezést, azokra a nőkre szokták használni a szlengben, akik csak a pénzük miatt vannak együtt gazdag férfiakkal. Kár, hogy ki volt takarva a lány feje, szívesen megnéztem volna az arcát, mikor elhajt a Gallardo.
Viszont végül még lenne egy kérdésem, ami picit kételkedésre ad okot. Az ilyen videókban általában több áldozatot is be szoktak mutatni, itt pedig csak egyet láthattunk. Lehetséges, hogy előre begyakorolt, kamu dologról van szó, és a hölgy is be van építve? Bevallom én örülnék neki, ha így lenne.