Agyat koponyacsontra préselő sebességgel száguldani csak a mozivásznon könnyű vagy a Need For Speedben, ahol a jó kanyarbevételhez elegendő, ha erősen nyomjuk a nyilakat a billentyűzeten. Valódi fémből (és különböző kompozit anyagokból) készült, több száz lóerős autókat a valóságban bizony sokkal nagyobb kihívás kordában tartani, pláne ha Jason Statham (A Szállító) módjára akarjuk küldeni. Azonban ha nem vagyunk elég képzettek és óvatosak könnyen az esti hírekben találhatjuk magunkat és rommá tört autónkat. 
Sajnos sokan esnek a fenti hibába, és sorra kerülnek fel az internetre a durván összetört méregdrága, egyedi vagy ritka autók. A következő eset Belgiumban történt a hétvégén, ahol egy Ferrari F430Scuderia szenvedett igen súlyos sérüléseket.
Szétszakadt Ferrari az autópályán 1
Szétszakadt Ferrari az autópályán 2

Szétszakadt Ferrari az autópályán

Szétszakadt Ferrari az autópályán 5
Szétszakadt Ferrari az autópályán 6
Fotó megosztása:
Szétszakadt Ferrari az autópályán 7
Az 508 lóerős Ferrari vezetője a nedves útszakaszon elvesztette uralmát az autó felett, és miután összeütközött egy Mercedes SLS-el, a szalagkorlát állította meg. Több sportautó utazott konvojban a hétvégén, akik a belgiumi Zoute GT túrán vettek részt, amit a 2013-as Zoute Grand Prix keretében rendeztek meg. A balesetben a két autón kívül szerencsére más nem sérült meg. 
Szétszakadt Ferrari az autópályán 8
A két autó ára évjárattól függően elérheti a 100 millió forintot is. Szóval ha bármikor ilyen vagy ehhez hasonló autók volánja mögé keverednél, és hacsak nem vezetsz fele annyira jól, mint Michael Schumacher , akkor ne taposd ész nélkül a gázt!