Van egy bizonyos pont, ahol az ember azt mondja, hogy “ne, ezt inkább mégse”. Sokan szeretik a rózsaszínt, főleg a hölgyek körében kedvelt ez a szín, és ha picivel több pénz lapul a szűk farmernaci farzsebében, mint az átlagembereknek, akkor bizony nem riadnak vissza attól sem, hogy méregdrága autókat varázsoljanak cukormázba.
Persze van pár cég, amely kihasználja a hölgyek cukiság iránti vonzalmát és kimondottan rájuk építenek, például egy rózsaszín limuzin elkészítésével. A most következő autókat csak fogorvos jóváhagyása után olvassátok el, mert mikor a végére értek, a cukor darabokban törik majd le a szátok széléről, és mézeskaláccsá változtok. Cukorbetegek pedig csak saját felelősségre gördítsenek tovább. 

Range Rover 

A rikító színben tündöklő városi terepjáró Katie Price egyik kedvenc autója. Az angol modell főként botrányairól híres, és férfi olvasóink lehetséges, hogy Jordan néven könnyeben be tudják azonosítani a méretes keblekkel rendelkező, 35 éves hölgyet. A  százezer dolláros (22 millió forint) autó rendszáma a modell monogramjával kezdődik (KP), és hasonló színben még áll a garázsában egy VW Bogár, egy robogó és egy szintén rózsaszín lószállító utánfutó. Ezek után már csak reménykedem, hogy a ló nincs átfestve.
A leghíresebb rózsaszín autók 3

Bentley Continental GT

A leghíresebb rózsaszín autók 4
Ki ne ismerné Paris Hiltont és rózsaszín álomvilágát? Stílusa az autók terén is émelyítő, régi álmát váltotta valóra 2008-ban, mikor meglepte magát egy rózsaszín Bentley-vel karácsonyra, mert mindig is akart egy Barbie autót, mindezt 200 ezer dollárért (43 millió forint).

Fiat 500

A leghíresebb rózsaszín autók 5
A leghíresebb rózsaszín autók 6
Íme az igazi Barbie autó, életnagyságban. A babákat gyártó cég a Barbie 50 éves évfordulójára készíttette ezt az 500-as modellt, hogy ezzel ünnepelje a híres gyerekjátékot. 

Hummer H3 limó

A leghíresebb rózsaszín autók 7
A leghíresebb rózsaszín autók 8
A hatalmas, rózsaszínre festett jármű az Egyesült Királyság legkedveltebb limuzinja. Már jó előre tele a cég várólistája, hiszen az autót viszik, mint a cukrot. Lánybúcsúk, szalagavatók, esküvők egyik legnépszerűbb autója a szigetországban.

Párducmobil


A leghíresebb rózsaszín autók 9
Ezt a járművet a népszerű Rózsaszín Párduc Show-ban használták, amely 1969-1975 között futott az amerikai NBC csatornán. Az 1969-ben épült jármű gyakran feltűnt a műsorban. Az autót Hollywood első számú autótervezője, Jay Ohrberg alkotta, akinek nevéhez olyan darabok köthetők, mint a Knight Rider K.I.T.T.-je, a Vissza a jövőbe-filmek DeLoreanja, az 1989-es Batmobil, a Hazárd megye lordjai film Lee tábornokja, vagy a Ford Gran Torino a Starsky és Hutch-ból. 
A leghíresebb rózsaszín autók 10

Bugatti Veyron

A leghíresebb rózsaszín autók 11
Erre már tényleg nem találni szavakat. Az émelyítő érzés, ami gyomortájékról indulva a nyelv alá szökik, ebben a Veyronban testesül meg. Az elkövető a japán Bathing Ape divattervező cég, még arra is figyelt, hogy a Bugatti Veyronra jellemző színkülönbségek is megjelenjenek az autón. Hét éve készítették, nem tudni, mi lett a sorsa az autónak.