Számos művészeti kiállítás (Van Gogh múzeum, a szentpétervári Ermitázs, a londoni Tate galéria) és két autós galéria után (Mazda, Lamborghini), itt az újabb hely, ahol a Google Utcakép segítségével végigsétálhatunk, mégpedig a japánban lévő Honda-múzeum. A képek minősége olyan jó, hogy ha elég közel irányítjuk magunkat az autókhoz, akár be is nézhetünk az utastérbe. 
Karosszékből szétnézni a Honda-múzeumban 1
Karosszékből szétnézni a Honda-múzeumban 2

Karosszékből szétnézni a Honda-múzeumban

Karosszékből szétnézni a Honda-múzeumban

Karosszékből szétnézni a Honda-múzeumban 4
Fotó megosztása:
Karosszékből szétnézni a Honda-múzeumban 5
A Honda Collection Hall múzeum a híres japán versenypálya, a történetes során MotoGP-, Super GT-, Super Formula-, IndyCar- és NASCAR-futamoknak is helyszínt adó Twin Ring Motegi mellett található, aminek a vonalvezetését szintén bejárhatjuk a Google segítségével (lentebb), és amikor elfáradtunk, megpihentethetjük szemünket a Honda kollekción. 
A múzeumban 350 darab két- és négykerekű kiállítási jármű található, és még a kerti kisgépek is helyet kaptak. Természetesen ezeket is meg tudjuk nézni, kényelmesen, a szobából. A járműveket két szinten helyezték el, a felsőn találhatók versenysportban használt modellek, alul pedig a közúti forgalomban közlekedők. Két külön linken érhető el a két emelet, amiket szépen be is illesztettem nektek ide, kellemes nézelődést!