Egy brit Mercedes-szerviz egyik munkatársa nyitott motorháztetővel vitte el az autót egy körre, ráadásul nem is óvatoskodott, 80 kilométer/órával csapatta egy elég nagy forgalmú úton úgy, hogy közben alig látott ki. Mindezt azért, mert az autó gyári akkumulátora vagy a generátor felmondta a szolgálatot és egy pótakkut kellett kötni rá, hogy működjön, így pedig nem lehetett lezárni a motorházat. 
Szinte vakon hajtott a forgalomban 1
Szinte vakon hajtott a forgalomban 2

Szinte vakon hajtott a forgalomban

Szinte vakon hajtott a forgalomban

Szinte vakon hajtott a forgalomban 5
Szinte vakon hajtott a forgalomban 6
Fotó megosztása:
Szinte vakon hajtott a forgalomban 7
Mikor a garázs főnöke meglátta a felvételeket, nem hitt a szemének, hogy ez az az autó, ami nála állt eddig a márkaszervizben, és ez még mind semmi, hiszen az egyik szerelője ül a volán mögött. A meggondolatlan férfit azonnal felfüggesztették a munkájából. Azt is hozzátette a Mercedes-Benz winchesteri igazgatója, hogy számukra a biztonságos munkavégzés a legfontosabb, nem is érti, hogy fordulhatott elő ez, és biztosította az ügyfeleit, hogy ilyen többet nem történik meg.
A 42 éves Jon Cuthill rögzítette az esetet telefonjával, akit később megkeresett a BBC televízió munkatársa és az alábbiakat nyilatkozta. 
“Hihetetlen látvány volt, mikor mellénk kanyarodott a Mercedes a felnyitott motorházzal. Nem tudom, hogy csinálta, de nem a motortérfedél alatt kandikált ki, hanem simán ült, mintha semmi különös nem történne. Még akkor sem lassított, mikor észrevette, hogy videózom, simán folytatta az útját.
Azt is megtehette volna, hogy berakja az anyósülésre az akkumulátort, az ablakon kivezet egy hosszabb kábelt és kész. Arra már jó eséllyel rá tudta volna csukni a fedelet. De tudjuk, a lustaság nagy úr, ez viszont a férfi állásába került, és a hampshire-i rendőrség is vizsgálatot indított ellene.