Vincent Damon Furnier, művésznevén Alice Cooper igazán érdekes színfolt a rock-történelemben, vannak akik imádják a zenéjét és akadnak akik ki nem állhatják, de mivel ennyire megosztó személyiség biztos, hogy valamit jól csinál. És ez a valami, a nagybetűs ROCK & ROLL.
Cooper köztudottan imádja az autókat, pontos listát ugyan nem tudunk, de az biztos, hogy van jó pár amerikai izomautója és egy-két európai különlegessége, mint például a képen látható Citroën DS, amitől a zenész épp most akar megválni 115 000 dolláros áron (25,5 millió forint). 
Eladó Alice Cooper Citroënje 3
Elsőre picit sokkolt az összeg, hiszen ez a gyárilag 75 lóerős autó bizony nem ér ennyit, de aztán kiderült, hogy miért e borsos ár. A motorház alatt egy 400 lóerős Chervrolet LS1 motor ketyeg, ami a hátsó kerekeket hajtja. Az eredeti konstrukció elsőkerék-hajtású volt. Azonban itt még nem ér véget az átalakítások sora, ugyanis a Chevy motor gyári Citroën borítást kapott, a futómű független felfüggesztéseket, belülre pedig bukócsövek és szervokormány került. Mi ez, ha nem heavy metál? 
Eladó Alice Cooper Citroënje 4
Eladó Alice Cooper Citroënje 5
A híres tulajdonos nem elégedett meg egy szimpla hirdetéssel a helyi újságban, őrülten kecsegtető ajánlatot tett a leendő vásárlónak. Aki kicsengeti a több, mint 25 milliós vételárat, a kocsi mellé ajándékba kap egy dedikált gitárt, és két belépőjegyet Alice Cooper koncertjére. Ha ez még nem lenne elég, a rocklegenda még golfozni is meghívja az új tulajt. Cooper rajongók, tessék elkezdeni gyűjtögetni! 
Eladó Alice Cooper Citroënje 6

Cooper vezet és letapos