Egy újabb videó, ami magáért beszél, de elbír némi kommentárt. Az Underground Racing elmebeteg tuningverdái régi ismerőseink, az észak-amerikai urak a nyers erő és a totális letámadás hívei. 

Ezersokszáz lóerős gépeik felfoghatatlan mértékű mechanikus igénybevételnek vannak kitéve, amit az esetek többségében bírnak is rendesen ? végtére is ezért kerülnek az autók annyiba, amennyibe. 
Ezúttal egy oroszországi gyorsulási versenyen állt rajthoz Superleggera, azaz könnyített Gallardo alapú istencsapásuk, hogy megmutassa, mire képes egy mérföldön 2005 lóerő. 
Nos, sokra: egész pontosan 402,68 km/órára
Amikor azonban már a pezsgőt készíthették volna a derék orosz fiatalok, váratlan fordulattal belobbant és lángba borult az autó fara. 
A tüzet végük megfékezték, a felszínen csupán némi korom és hólyagosodás utal arra, hogy kis híján lángok martalékává vált az iszonyatos teljesítményű autó. 
Ami nem derül ki, hogy a tüzet a kipufogórendszer túlmelegedése okozta, vagy a futam előtti üzemanyag-feltöltés során sikerült melléönteni néhány cseppet a drága versenybenzinből, amit a gázelvételkor kilövellő lángcsóva belobbantott. 
Akárhogy is, a pilóta/tulajdonos unott arca és nyegle vállvonogatása az egyetlen helyes magatartás ilyen esetben: akinek siránkoznia kell méregdrága, értelmetlenül erős (így eleve pusztulásra ítélt) autója esetleges elvesztése miatt, az nem érdemli meg, hogy ilyesfajta úri hívságokkal múlassa az időt.
Az alábbi linkeket böngészve azért úgy tűnik, nem annyira ritka eset, hogy egy Lamborghini túlhevüljön. Közeleg a tél, vannak ennek előnyei is.