Tegnap eset a Real Madrid fölényes győzelmet aratott a Galatasaray otthonában, 6 gólt hintettek a hazai pályán játszó ellenfélnek, míg a Galata csak egyszer talált a kapuba. A meccs kezdte előtt kielemeztük a világ két legdrágább játékosának, Gareth Bale és Cristiano Ronaldo autóit. Ma eset az FC Barcelona az AFC Ajaxot fogadja, az idei első Bajnokok Ligája mérkőzésén. Akik nem csak az autók világában mozognak otthonosan, de a futballt sem vetik meg, azok már sejthetik miről, vagy inkább kiről lesz szó. Persze, hogy a zsinórban 4 aranylabdát is bezsebelő Lionel Messi-ről és a garázsában álló járgányokról. 
Először próbáltam keresni ma esti ellenfelük, az Ajax játékosainak autóiból ellenpéldát, de sajnos úgy tűnik, hogy az egész csapatnak nincs akkora luxusautókból álló gépparkja, mint Messinek egyedül. Ami annyira nem meglepő, hiszen az argentin labdazsonglőrnek éves szinten 12 millió eurós (3,5 milliárd forintos) fizetést biztosít a Barcelona, egészen 2018-ig. 
Messinek a bajnoki cím, a lejátszott mérkőzések és egyéni elismerések esetén is jut plusz pénz, így például ha ismét (ötödjére is) övé lesz az Aranylabda, közel egymillió eurót (közel 300 millió forintot) hozhat neki a konyhára. Az sem kizárt, hogy a katalán gárdából “nyugdíjazzák”, hiszen 2018-ban már 31 éves lesz. 
De térjünk rá, hogy ebből a 291 millió forintos havi fizetésből, milyen autókra futja a háromszoros BL győztes focistának. 
Ferrari F430 Spider

Aranylabdás játékosra nem illik irigykedni 3
Maserati GranTurismo MC Stradale
Aranylabdás játékosra nem illik irigykedni 4
Audi R8 Spyder
Aranylabdás játékosra nem illik irigykedni 5
Maserati GranTurismo S
Aranylabdás játékosra nem illik irigykedni 6
Dodge Charger SRT8
Aranylabdás játékosra nem illik irigykedni 7
Audi Q7
Aranylabdás játékosra nem illik irigykedni 8
Lexus 4×4

Aranylabdás játékosra nem illik irigykedni 9
Toyota Prius 
2011-ben kapta, mint a legjobb játékos, amikor a Barcelona nyerte a klubcsapatok világkupáját.
Aranylabdás játékosra nem illik irigykedni 10
Impozáns lista egy szerény játékoshoz képest. Ti milyen autókkal töltenétek meg egy nagy garázst ha annyit keresnétek mint egy sztárfocista?