Rengeteg furcsaságot láttunk már abban a témában, hogy emberek milyen borítással képesek bevonni autójuk külsejét. Eddig nálam a bársonyozott szupersportok verték ki a biztosítékot, de most itt egy újabb őrültség, igaz, ezúttal nem szériaautó az áldozat. 
Egy moszkvai autórajongó kívül-belül kanadai bölénybőrbe varrta a különleges hot rodot és miután ezzel elkészült, felrakta egy orosz hirdetőoldalra a járművet. Valódi cserzett, néhol metszésekkel díszített bölénybőr borítja az üvegszálas karosszériát, az üléseket, a motorteret és még a csomagtartót is. A műszerfal és egyéb apróságok pedig igazi szőrmébe vannak bugyolálva. 
Azonban ha mindez nem lenne elég, Swarovski kristály betéteket is kapott a hot rod, az eladó “Rustman” állítása szerint. A hirdetésben nincs megemlítve a modell neve, de az oroszlános logó azért elég sok mindent elárul. A hőálló kezelésnek köszönhetően még akkor sem pörkölődik meg a bőr, mikor a 2,5 literes benzinmotor rendesen meg van hajtva. Természetesen hátul hajt a barna borzalom és automata sebességváltó kapcsolja a fokozatokat. 
Rustman élettartam-garanciát vállal a bevonatra és leírta, hogy ugyanúgy lehet tisztítani, mint bármilyen más autót. Az eladási ár rubrikába 40 millió orosz rubel került, ami átszámítva 277 millió forint, de az ár alkuképes. Még szép, hogy az, hiszen el sem tudom képzelni, hogy ki adna ennyi pénzt ezért a rondaságért, talán Buffalo Bill.  
Kár volt szegény állatokért…