Sok dolog van, amiért szeretjük a svédeket, ők találták fel a hárompontos biztonsági övet, a zenéikre több generáció tombol (például Abba, Swedish House Mafia) és természetesen a Volvo is tőlük származik. 
Azt gondolnánk, hogy a patikatisztaságról és katonás rendről híres országban nincsenek renitens alakok. Pedig a benzinvér itt sem válik vízzé, aszfalt is akad bőven, méghozzá a jobbik fajtából, szóval aki megteheti, az csapatja, csak ők nem verik akkora dobra, mint mások. Van egy csapat, amelynek tagjai számos remek járművön mutatják meg, hogy bizony a svéd pucában is van vér. A videó egészen kulturált, az autók igényesek viszont az egész szembemegy a közlekedés szabályaival. 
Különösen az a kék Volvo 240 Turbo, ami igen csak pokolira sikeredett, olyan gyönyörűen és könnyedén libben át egyik kanyarból a másikba, mintha a Volvo szándékosan driftre teremtette volna. Na, gondolom itt jócskán hozzátesz az átépítés, mert nem hinném, hogy gyári alkatrészek lapulnak az autó alatt. De láthattunk V10-es M5-öt, Mustang GT-t, Ferrari 360 Spydert és egy tucat krosszmotort is.
Te melyikkel mennél legszívesebben egy kört, mondjuk a Hungaroringen?