A különböző magazinokban már lerágott csontként közlik hétről hétre, hogy a gazdag filmcsillagok, focisták vagy egyéb celebek éppen milyen új játékszert, házat, lakás újítottak be. Csúnya arcon csapás ez a hétköznapi embernek, aki például álláskeresés közben fut bele ilyen cikkekbe vagy az éjszakai műszak végén, zötyögve a buszon olvassa, hogy Paris Hilton vett egy rózsaszín “miniautót” a kutyájának 100 millióért. 
Sajnos elkerülhetetlenül beleszaladunk hasonló sztorikba, és valahol mélyen legbelül azért vágyunk arra, hogy Paris Hiltonként vagy David Beckhamknét éljük a hétköznapokat.
 
Ebben a cikkben azonban nem róluk lesz szó, ezt már mi is, és mások is kivesézték ezerszer. Most összeszedtük azokat az ismert embereket, akik nem szerepelnek minden nap a bulvárlapok címlapjain, mégis jó eséllyel érdekelheti az embereket, hogy vajon milyen autóval közlekednek a hétköznapokban. Következzenek a híres TV-sorozatok szereplői és saját járműveik. 
David Duchovny 
Legismertebb sorozatok: X-Akták, Kaliforgia
A misztikus sorozatban, az X-Aktákban ismerhettük meg a színészt, amiben Fox William Mulder ügynököt játszotta, aki egy igen szerény és visszafogott karakter volt. Azonban a szexfüggőségéről is híres Duchovny a Kaliforgia sorozatban már az egyéniségéhez teljesen passzoló szerepet játszik, a csóró írót, Hank Moody-t alakítja. A sorozat zseniális, mindenkinek kötelező darab. De ne kanyarodjunk el nagyon a témától. A laza színész a hétköznapokban leginkább egy 2004-es Toyota RAV4 EV elektromos városi terepjáróval közlekedik. Van egy Vespa robogója is, az első autója pedig egy 1972-es Dodge Dart volt. 
Hugh Laurie
Legismertebb sorozatok: Egy kis Fry & Laurie, Doktor House
A szarkasztikus dr. Gregory House 8 éven keresztül való alakításába Laurie a való életben is majdnem belerokkant (sánta embert játszani évekig, egy teljesen egészséges emberi szervezetnek megterhelő feladat), többek között ezért nem vállalt el több évadot, így a világ legnézettebb sorozata tavaly véget ért. Azonban sorozatbeli karakterével ellentétben a színész csípőfájdalmait a valóságban nem doboznyi Vicodinnal, hanem király járgányokkal enyhíti.
Sorozatsztárok autói 3
A garázsában áll egy 70 000 dolláros (16 millió forintos) Porsche Cayman S, egy Triumph Bonneville motorkerékpár, ami 12 000 dollárba (2,7 millió forintba) került, és egy igazi klasszikus 1966-os Ford Galaxie a maga 30 000 dolláros árával (közel 7 millió forint). Szép kis flotta nem?
Sorozatsztárok autói 4
Sorozatsztárok autói 5
Richard Dean Anderson
Legismertebb sorozatok: MacGyver, Csillagkapu 
Szegény Anderson néhány éve egy igen kellemetlen fotósorozat áldozatává vált, mikor az Audi Allroad Quattrója lerobbant és ő tanácstalanul botorkált az autó körül, végül kénytelen volt telefonos segítséget kérni. A rajongók azzal tréfálkoztak a képeket látva, hogyan lehet az, hogy maga MacGyver nem tudja megjavítani az autót egy egyszerű csavarhúzóval.
Sorozatsztárok autói 6
Sorozatsztárok autói 7
Jennifer Aniston
Legismertebb sorozatok: Jóbarátok
Igaz, hogy színésznő már rengeteg mozifilmben is szerepelt, de ahhoz, hogy ezt megtehesse, szüksége volt az iszonyat sikeres amerikai sorozatra, a Jóbarátokra. Hétköznapi dolgait egy V8-as Range Roverrel intézi, azonban, hogy kompenzálja ezt az üzemanyagfaló szörnyeteget, vásárolt egy Toyota Priust is. 
Sorozatsztárok autói 8
Sorozatsztárok autói 9
Will Smith
Legismertebb sorozatok: Kaliforniába jöttem
Végül szintén egy olyan színész, aki egy sorozatnak köszönheti karrierjét. Will Smith olyan sztár, aki szinte mindenkinek szimpatikus és nem botrányaival hívja fel magára a figyelmet. Smith a hivatalos eseményekre általában egy Cadillac Escalade-del jár, hobbiautója egy 1965-ös Ford Mustang, és ha családi kirándulásra kerül a sor, akkor egy Mercedes-Benz GL450 áll a rendelkezésre. Nem eget rengető és észbontó autók igaz? A józanság határain belül marad a színész. 
Sorozatsztárok autói 10
Sorozatsztárok autói 11