Az extrém sportok hódolóinak biztosan nem újdonság a háromkerekű bringa, amit kimondottan az autókéhoz hasonló driftmozdulatok kivitelezésére építenek, az úgynevezett DriftTrike. 
Ez a fajta sportág, ha lehet így nevezni, Ausztráliából indult és mára világbajnokságot is rendeznek belőle. Az első szárnypróbálgatások természetesen eleinte itt is illegálisan kerültek lebonyolításra nyílt hegyi utakon, veszélyes körülmények között. A szigetország rendőrei be is tiltották egy időre, vagyis közlekedési járműnek minősítették a háromkerekűeket, így rendszámtábla és egy-két kötelező felszerelés hiányában a büntetéseket nem volt nehéz kiszabni.
Így kell driftelni három keréken 3
Szervezett formában 2-3 éve űzik eme bringás sportot, melynek egyre több hódolója van szerte a világon.
A PineState Euro Club két tulajdonosa, EddieBischoff és Tyler Chamberlain megunták, hogy mindig hegyi utakra kell felmenniük ahhoz, hogy lendületet vegyenek a háromkerekű bringáikkal, ezért kitaláltak egy egész új módszert, hogy ne kelljen még csak tekerni sem a Trike-ot. 
Így kell driftelni három keréken 4
50 köbcentis motort szereltek az első villára, ami dörzshajtás segítségével forgatja meg a kereket. Zseniális megoldás, így sokkal élvezhetőbb a drift és kevésbé fárad el benne a lábunk. A videóban szereplő csirkemaszkért pedig külön piros pont a csapatnak, szét is nézek a neten, hol lehet ilyet kapni.