A taxisofőrök munkájuk során rengeteg emberrel találkoznak és sajnos egyre többször előfordul, hogy belefutnak olyan őrültekbe, mint a 26 éves James Browning bróker, aki alkohol és drog hatása alatt állt, mikor megtagadta a viteldíj kifizetését. Először megfejelte a sofőr, majd bele is verte a taxis fejét az ajtóba.
Egy átmulatott éjszaka után a fiatal bróker hajnali 3 óra körül beszállt egy taxiba, amit a 46 éves Dean Wendleken vezetett és miután beült, eszement viselkedésbe kezdett. Wendleken úr udvariasan megkérdezte, hogy “jó estéje volt?”. Erre a bróker azt válaszolta: “Mindig ezt csinálom, mikor a munkatársaim megkínálnak egy kis Charlie-val.” Angliában a Charlie köztudottan a kokain egyik beceneve.  
Miután megérkeztek az úti célhoz, Browning nem tudta kifizetni az átszámítva durván 9000 forintos viteldíjat és azt mondta, hogy elmegy, vesz fel pénzt egy közeli ATM-ből. Azonban üres kézzel tért vissza a taxihoz, azt hazudta , hogy elhagyta a pénztárcáját és hirtelen futásnak eredt. A sofőr azonnal utánaszaladt, sikerült utolérnie és azt mondta neki, hogy akár másnap is rendezheti a tartozását. De a 26 éves pénzügyi szakembernek ez nem tetszett és durván lefejelte Wendlekent, aki lassan visszatántorgott az autójához, Browning követte őt és még az kocsiajtóba is beleverte a középkorú férfi fejét. 
A taxis elmondása szerint a bántalmazás előtt a bedrogozott utas letépte magáról az inget és üvöltve verte a mellét, mint Tarzan, így készült fel a harcra. A rendesen helybenhagyott férfi fejét 16 öltéssel varrták össze a kórházban.
Lefejelte a taxist a bedrogozott bróker 3
Természetesen az eset a bíróságon ért véget, ahol a bróker tagadta, hogy kokaint fogyasztott volna. Azt mondta, hogy csak pár sört és két koktélt ivott meg, ezért viselkedett ilyen furcsán. John Verdon bíró 240 óra közmunkára ítélte és 725 angol font (256 ezer forint) kártérítés megfizetésére kötelezte a vádlottat.