Gyerekkorban mindenkinek volt egy álma arról, hogy milyen autót szeretne, ha felnő. Megpróbáltuk azt a lehető legtöbb módon bevonzani és mindenkivel tudatni. Lehet ez egy poszter a falon, az autóskártya egyik lapja kettéhajtva a zsebünkben vagy egy kivágott fénykép a magazinból. 
Sajnos azonban nagyon kevés embernek adatik meg, hogy felnőve álmai autójával közlekedjen nap mint nap. Nem úgy Guy Newmarknak, az Ő álma már 40 éve tart, hiszen egy 1964-es Porsche 356C boldog tulajdonosa, és már több mint másfél millió kilométert tett meg vele.
1,6 millió kilométer, mindez egy Porschéban 3
A mások által csak garázsban tartott és féltve őrzött kincset még Guy apja vásárolta meg a megjelenés évében , aki beleszeretett a megbízhatóságba és a stílusba. A 356-os azóta sem sokat pihent, az összesen megtett 1,6 millió kilométer alatt háromszor kellett felújítani a motort, 450 ezer kilométerenként. Kíváncsi lennék, melyik mai autó fog menni 450 ezret míg fel kell újítani a motorját, esetleg egy Porsche. 
1,6 millió kilométer, mindez egy Porschéban 4
A váltóhoz egészen 1,4 millió km-ig hozzá sem kellett nyúlni, akkor kicseréltek benne három csapágyat. 
A 75 lóerő kevésnek tűnhet, de mivel ez volt a legelső sorozatgyártású Porsche, így a maga idejében igen csak gyorsnak számított, pláne, hogy mindössze 934 kiló volt a súlya. Ez a példány a C jelű változat, amit 1966-ig gyártottak.
1,6 millió kilométer, mindez egy Porschéban 5
A tulajdonos úgy nyilatkozott, hogy szinte zavarja, mikor hazaérve be kell állnia a garázsba, legszívesebben mindig úton lenne a kék Porschéval.