Ki ne szeretne fekete köpenyes, maszkos hősként egy mindennel felszerelt extravagáns autóval vadászni a bűnözőkre? Ugye, hogy mindenki! Batmant nem csak az izmos kockahasa vagy a pengékkel felszerelt kesztyűje miatt irigyeljük, hanem a Batmobil miatt is, amivel furikázik. 
Egy örült angol csapat egy használt Nissan Micrából épített Batmobilt. Első körben megszabadultak a felesleges alkatrészektől és átadták az autót egy fegyverszakértőnek, aki beépítette a szükséges arzenált. 
A tetőben található egy rakétavető, az első fényszórókból géppuskafészek lett, katapultálható az anyósülés, és hátulról természetesen nem hiányozhat a lángszóró, ami 50 méteres lángcsóvát tud kilövellni. 
A második szakasz egy hetet vett igénybe. Ez idő alatt a csapat denevérszárnyakat rögzített hátulra. Előre felszerelték a spoilereket, a kerékjárat pedig szélesítést kapott. Az elemek mind fából készültek, a szélvédőt pedig  Denevérember maszkjának a mintájára fújták le. Ezek után már csak a kipróbálás maradt hátra, amit nagy szerencsénkre rögzítettek is. 
A képre kattintva megnézhetitek a 10 legrosszabb vagy legviccesebb Batmobil replikákat, amit valaha építettek.