A csendes, angol kertvárost egy ámokfutó M6-os BMW változtatta háborús övezetté, mikor a rendőrök elől menekülve elszállt és 5 kerten keresztülgázolt, mire megállt. Gyakorlatilag mindent lemészárolt maga körül. 
Óriási szerencse, hogy senki nem sérült meg a balesetben. A rendőrség elmondása szerint a BMW kicsúszott, átvágott két udvaron aztán egy teherautónak ütközött, valósággal kettévágta azt és megpördült a levegőben, a becsapódás után többször is felpattant, így még három kertet nullázott le.
Leamortizálta a kertvárost egy M6-os BMW 3
Az 55 éves Lynn Casey, aki abban az utcában lakik ahol az eset történt, elmondta, hogy éppen akciófilmet néztek a feleségével és azt hitték, hogy a durranások, puffanások csak a házimozi rendszerüknek köszönhető. Csak akkor néztek ki az ablakon mikor látták a villogó kék fényeket, ekkor döbbentek rá valójában mi is történt.  
Az összes érintett és szomszéd halálra rémülve rohant ki a házból, mikor meghallották a becsapódás hangjait. Sokkos állapotban bámulták az esetet, ami olyan volt mintha egy repülőgép zuhant volna le a kertekben. 
Leamortizálta a kertvárost egy M6-os BMW 4
A két férfit, aki a BMW-ben ült, azonnal bevitték a rendőrök. Egyiküket vádemelés nélkül elengedték, a sofőrt viszont letartoztatták közveszélyes vezetés és nagy értékű károkozás vádjával. Úgy érzem, még így is jól járt, hiszen nagyon könnyedén az egyik házba is belerongyolhatott volna, ahol a békésen pihenő emberek éppen TV-t néztek. 
Leamortizálta a kertvárost egy M6-os BMW 5
Nem hiába szokták azt mondani, hogy a BMW M6 nem autó, hanem egy guruló fegyver, ami avatatlan kezekben könnyen elsülhet.