Afzal Kahn néhány éve hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy átszámítva 150 millió forintért megvette az F1 feliratú rendszámot Nagy-Britanniában és fel is szerelte McLaren SLR-jére. 
2 milliárdért sem eladó az F1 rendszám 1
2 milliárdért sem eladó az F1 rendszám 2

2 milliárdért sem eladó az F1 rendszám

2 milliárdért sem eladó az F1 rendszám

2 milliárdért sem eladó az F1 rendszám 5
2 milliárdért sem eladó az F1 rendszám 6
Fotó megosztása:
2 milliárdért sem eladó az F1 rendszám 7
Az úriember 1998 óta működtet tuningcéget Bradfordban, ahol nagyon gazdag emberek drága autóit varázsolják egyedivé. Most egy igazán különleges ajánlatot kapott, nem egy autót szeretnének tőle, hanem azt a bizonyos F1-es rendszámot. Hatmillió fontot (2,1 milliárd forintot) ajánlottak neki érte, de ő nem állt kötélnek. Kahn 2008-ban vásárolta meg a rendszámot egy S80-as Volvóról, Essex megye tanácselnöke használta. Akkor 440 000 ezer fontért (152 millió forint) vált meg tőle a volt tulajdonos.
A kezdetben SLR McLarenen használt rendszám a későbbiekben átkerült egy piros Bugatti Veyronra. A felkínált árból további hat Veyront, 75 Range Rovert, vagy akár 600 Ford Fiestát is vehetett volna. Az üzletember azonban biztos benne, hogy ennél jelentősen többet ér a rendszám és még vár pár évet az eladásával. Az egyedi kombinációt (F1) 109 éve regisztrálták Angliában.
2 milliárdért sem eladó az F1 rendszám 8
Kahn szóvivője így nyilatkozott: “Egy több millió fontos ajánlatot kaptunk az F1-es rendszámra, de ezt visszautasítottuk. Mr. Kahnnak nem áll érdekében eladni az F1-et, mely a kedvenc rendszáma. Más befektetésekkel ellentétben a nagy becsben tartott rendszámok ára csak feljebb fog menni.”