A G-osztály már sajnos rég nem a terepjárásról szól, hanem a mérhetetlenül gazadagok luxus játékszerévé vált. A lényeg, hogy minél feltűnőbb, egyedibb és drágább legyen. Íme az orosz Topcar legújabb szörnyetege.
Egy sima, 26 milliós “kocka” már nem elég ahhoz, hogy felvágjunk a szomszédok előtt, de még a 615 lóerős AMG változat sem, legalábbis Oroszországban. Mindezeket tetézni kell egy csipetnyi Hamann optikai csomaggal (szénszálas motorháztető, plusz LED-sor, új hátsó sárvédő, kötény, spoiler) és hozni Afrikából pár krokodilt, hogy a belsejét is legyen mivel feldobni.  
Krokodilt evett a Mercedes 3
Ez a kombó biztosíték arra, hogy mindenki utána forduljon az utcán a V12-es, 2,5 tonnás batárnak, ami még ezzel a tömeggel is 5,3 másodperc alatt éri el a százat és akár 230 km/órás sebességgel is élvezhetjük a kényeztető luxust.
 Krokodilt evett a Mercedes 4
Simán el tudnám képzelni egy Stpehen King regényben, mint a gonosz főhős járgányát. Elég félelmetes lenne, mikor egy sötét elhagyatott úton odapirítana a reflektorral és adna egy gyönge gázfröccsöt.