Na ilyet se pipáltam még, fejjel lefelé megépített versenyautó és teljesen jól működik. Mikor megláttam valamiért Frédi és Béni jutott eszembe, de nézzétek meg Ti is. 
A bizarr kinézető jármú a SpeedyCop csapat tulajdona, akik számos őrültséget követnek el évről évre. Készített már nyolckerekű autót is, most pedig ezzel a felfordított géppel vágtak neki az amerikai LeMons versenysorozatnak. A lényege a versenynek az, hogy minél alacsonyabb költségvetésű és minél feltűnőbb autókkal álljanak rajthoz a versenyzők, a gyorsaság itt másodlagos. 
Fejjel lefelé versenyző autó 1
Fejjel lefelé versenyző autó 2

Fejjel lefelé versenyző autó

Fejjel lefelé versenyző autó

Fejjel lefelé versenyző autó 8
Fejjel lefelé versenyző autó 9
Fejjel lefelé versenyző autó 10
Fejjel lefelé versenyző autó 11
Fejjel lefelé versenyző autó 12
Fotó megosztása:
Fejjel lefelé versenyző autó 13
Ez a példány egy 300 ezer kilométert futott, 1990-es Ford Fiesta (nálunk Mazda 121 és később Kia Pride) alapjaira épített Chevrolet Camaro kasztnija felborítva.
 Fejjel lefelé versenyző autó 14
Gyorsaságról nem igazán lehet beszélni, ami nem csoda, hiszen az eredetinél jóval nehezebb súlyt kell cipelnie a kis 1,3-es Fiestának. A konstrukción van még mit csiszolni, hiszen az első 24 órás versenyén nem ért célba sajnos. 113 kör után ki kellett állnia váltóhiba miatt. A tervező Jeff Bloch egy 8 éves fiú 40 éves férfi testében és a családja, barátai nem akadályozzák meg őrült ötleteinek megvalósításában, hanem támogatják. Lehet ennél jobbat kívánni?