Na ilyet se pipáltam még, fejjel lefelé megépített versenyautó és teljesen jól működik. Mikor megláttam valamiért Frédi és Béni jutott eszembe, de nézzétek meg Ti is. 
A bizarr kinézető jármú a SpeedyCop csapat tulajdona, akik számos őrültséget követnek el évről évre. Készített már nyolckerekű autót is, most pedig ezzel a felfordított géppel vágtak neki az amerikai LeMons versenysorozatnak. A lényege a versenynek az, hogy minél alacsonyabb költségvetésű és minél feltűnőbb autókkal álljanak rajthoz a versenyzők, a gyorsaság itt másodlagos. 
Ez a példány egy 300 ezer kilométert futott, 1990-es Ford Fiesta (nálunk Mazda 121 és később Kia Pride) alapjaira épített Chevrolet Camaro kasztnija felborítva.
 Fejjel lefelé versenyző autó 3
Gyorsaságról nem igazán lehet beszélni, ami nem csoda, hiszen az eredetinél jóval nehezebb súlyt kell cipelnie a kis 1,3-es Fiestának. A konstrukción van még mit csiszolni, hiszen az első 24 órás versenyén nem ért célba sajnos. 113 kör után ki kellett állnia váltóhiba miatt. A tervező Jeff Bloch egy 8 éves fiú 40 éves férfi testében és a családja, barátai nem akadályozzák meg őrült ötleteinek megvalósításában, hanem támogatják. Lehet ennél jobbat kívánni?