A közelmúltban megtalálták és most fel is újítják Göring egykori autóját, a Mercedes Benz 540K Cabrio B-t. Az akkori idők egyik legerősebb járműve alapból 110 lóerős teljesítményre volt képes egy 8 hengeres, 5,4 literes motornak köszönhetően. Azonban ha hirtelen koppanásig nyomták a gázt, működésbe lépett egy kompresszor, így 180 lóerő szabadult az utakra, egészen 170 km/órás végsebességig. 
Megvan Göring elveszett autója 1
Megvan Göring elveszett autója 2

Megvan Göring elveszett autója

Megvan Göring elveszett autója

Megvan Göring elveszett autója 9
Megvan Göring elveszett autója 10
Megvan Göring elveszett autója 11
Megvan Göring elveszett autója 12
Megvan Göring elveszett autója 13
Megvan Göring elveszett autója 14
Fotó megosztása:
Megvan Göring elveszett autója 15
A birodalmi Luftwaffe parancsnok, a Harmadik Birodalom Hitler utáni második embere, Göring útja 1946-ban fejeződött be. Miután a Nemzetközi Katonai Bíróság kötél általi halálra ítélte, azonban ő megelőzte a kivégzését, mérget vett be és cellájában meghalt. A volt marsall halálával az autója nem állt meg, az 1941-es gyártású Mercedes Benz 540K Cabrio B Észak-Karolinába került, de szétszerelt darabjai elkallódtak.
Megvan Göring elveszett autója 16
Hermann Göring Mercedesét az amerikai hetedik gyalogos hadosztály foglalta le Adolf Hitler berchtesgadeni villájánál, 1945 májusában. Miután átfestették, John Heintges ezredes tulajdonába került, ezután az amerikai megszállás végén egy őrmesternek adták el, aki Texasba vitte, tőle pedig az észak-karolinai, Richard Taylor vásárolta meg.
Megvan Göring elveszett autója 17
A relikvia hosszú évtizedekig Taylornál pihent, csakhogy az autót a hetvenes években alkatrészekre bontották, máig nem tudni, hogy pontosan miért. A floridai High Velocity Classics műhely munkatársai, David Rathbun és Steven Saffer találták meg a motort, a futóművet és az üléseket, a többi rész azonban dobozokban állt. A két férfi figyelmét egy szakértő hívta fel az autó létezésére. Két és fél hónapnyi kutatómunka után találtak a kocsira, amelynek eredetiségéről a Mercedes-Benz embereivel együtt bizonyosodtak meg, ráadásul az eredeti papírjai is hiánytalanul megvoltak. 
Megvan Göring elveszett autója 18
Mindössze három olyan autó van Amerikában, amiket egykoron a náci vezetők használtak. Az egyik a fent említett Mercedes 540K kabrió, egy másik a West Point katonai akadémiában található, a harmadik, maga Hitler személyes járműve, az ottawai Kanadai Hadtörténeti Múzeumban. A restauráló műhely a hivatalosan 1940-ig gyártott autót a washingtoni vagy a jeruzsálemi holokausztmúzeumban állíttatná ki.