Tombol a nyár, a szabadságolások kellős közepén járunk, vannak, akik az utolsó pillanatban izzadó tenyérrel görgetik az egeret, hogy még találjanak egy szabad apartmant, már az is mindegy, hogy hol, csak vízparton legyen.

Aztán végre megvan a megfelelő, nincs is túl messze a parttól, csupán 1 kilométert kell majd gyalogolni a hűsítő hullámokig, ha szerencsénk van nem esőben, hanem a tűző napon. Szállás lefoglalva, család, haverok összegyűjtve, autóba be, mert ilyen későn már nem találunk normális árban repjegyet, ezért vagy a Balatont, vagy az autóval is megközelíthető tengerpartokat vesszük célba. 
Igen ám, de nagy a család, sok a barát, egy kocsi kevés, így minimum két autóval indulunk útnak, ami dupla költség, vagy pedig bérlünk egy kisbuszt, ami nagyobb izgalom, felelősség, mert mi van ha ellopják, összetörik és a többi. Tegye fel a kezét, aki már mindezt átélte legalább egyszer!
Íme a Greyhound Eagle eredeti állapotban szemből...

Íme a Greyhound Eagle eredeti állapotban szemből…

Egy amerikai család is megelégelte a fent említett problémákat és belevágtak egy olyan projektbe, amit először szerintem még maguk sem hittek el. Megépítették a saját lakóbuszukat, de sokkal találóbb név erre a guruló ház kifejezés.
Szép piros lett, mint egy új traktor.

Szép piros lett, mint egy új traktor.

Öt teljes éven keresztül készítették az 1998-as Greyhound Eagle alapjaira épült családi nyaralóbuszt,  hogy aztán felkerekedhessenek és bejárják vele akár az egész világot. Hiszen elég mindenhol csak egy nagyobb parkolót vagy egy autós kempinget keresni, és máris mehet a buli.  
Akkor indulhatunk?

Akkor indulhatunk?

Kattintson a képre és nézze meg az átalakítást képekben!