Első körben nem kelt el, viszont hatalmas érdeklődési hullámot ébresztett az az utcai használatra alkalmas dodzsem, amelyet az eBayen hirdetett meg amerikai gazdája. 
Az 1984-es Dodge (nálunk Mitsubishi) Coltból átépített szerkezet építője szerint kiváló műszaki állapotban van. 1,6 literes turbómotorja nemrég kapott új vezérműszíjat és vízpumpát, napi két-három cseppnél nem ereszt több olajat, friss a klímakompresszora és -vezetékei, újak az első abroncsok, és komolynak mondott CD-rádió is van az autóban. 
Tartozék továbbá az esőponyva, amivel parkoláskor lehet óvni az utasteret – tető ugyanis nincs. Van viszont áramszedő, ami akkor is kell egy dodzsemnek, ha nem a vurstliban, hanem az utcán járunk vele. 
Ha valaki, Peter Foster tudja ezt, hiszen dodzsem-alkatrészekkel kereskedik, szabadidejében pedig 12 voltos egyenáramú üzemre alakítja át a vidámparki járgányokat, amelyek így bármilyen sík felületen képesek közlekedni, végsebességük pedig 35 km/órára nő. 
Az autó egyedi karosszériáját üvegszálból formázták meg, és bizony látott szebb napokat. Szintén egyedi a nyolc (kétszer négy) fokozatú sebességváltó, amelyet alighanem a dodzsem-tempó kényelmes teljesítésére épített be az autó gazdája. A hosszú áttétellel hét liter alatt fogyaszt a nagyra nőtt játékautó. 
Az ebayes árverésen mindössze 2938 dollárt (666 ezer forint) kínáltak az autóért, ez azonban nem érte el az építő és eddigi egyetlen tulajdonos által megszabott minimálárat. Úgy tűnik azonban, a vásártéren kívül mégis sikerült eladnia az autót, amely hamarosan Florida útjain folytathatja zökkenőkkel teli pályafutását.