A német RUF zászlóshajója az egyik leggyorsabb felrendszámozható Porsche a világon: 3,8 literes boxermotorja 750 lóerővel és 960 Nm nyomatékkal veszélyezteti a közrendet, a modell végsebessége 370 km/óra, a százas tempót alig több mint három másodperc alatt éri el. Nem úgy hangzik, mint egy nagypapiknak való, városi lótifuti autó, igaz? 
Tegyük hozzá gyorsan, Ralph Lauren sem az az átlagos hetvenéves. 
Hogy mást ne mondjunk, ő az USA divatvilágának leggazdagabb alakja, vagyonát hétmilliárd dollárra (1,58 billió forint) becsülik. 
Emellett különös vonzalom fűzi az autókhoz, világhírű gyűjteményében az iparág legnagyobb ritkaságai és legendái is fellelhetők, a Blower Bentley-től a sirályszárnyas Mercedes 300 SL-en át a világ legdrágább autójaként számon tartott Bugatti Type 57SC Atlanticig. 
Legújabb kincsét, a RUF CTR-3 Clubsportot idén márciusban rendelte meg, és VIP ügyfélként nem is váratták soká. 
Néhány hét alatt leszállították neki a 769 ezer dolláros (173 millió forint) autót, amiből eddig csupán kettő darab volt az Egyesült Államokban – és még nagyjából húsz a világ egyéb tájain. 
Ralph Lauren egyébként saját bevallása szerint nem szereti mások előtt vezetni autóit, nem a velük járó csillogást, hanem magát az autózást szereti bennük. 
Mit mondhatnánk: váljék egészségére!